İZMİR / BUCA - Buca Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Haftası Kapsamında Ağaç Dikim çlaışmalarına okulumuz öğrencileride katılmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun !!! Başta Mustafa Kemal ATATÜRK ve Silah Arkadaşları , Ebediyete göçen Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Anıyoruz.

Ara

Buca Özel Eğitim Uygulama Okul 'u olarak Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı 'da   Öğrencilerimiz konservatuvar öğrencileriyle konservermiştir.

Bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretim üyeleri ,öğretmenlerimize ve ayrıcı öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sanatta Biz De Varız !!!

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun !!! Başta Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen tüm milletimize  şükran ve saygılarımızı sunuyoruz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılında TEKNOFEST heyecanı İzmir'i sarıyor! 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda gerçekleşecek olan TEKNOFEST, 9. festivalini gerçekleştiriyor!